You are here

need update for HOT

63 posts / 0 new
Last post
izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month
need update for HOT

hi,

please need update for HOT israeli cable epg.

last few days they changed the website so program desc is not captured. https://www.hot.net.il/heb/TV/TVGuide/

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

+1 on this one.
yes, the site something changed with the site. it does pull all show titles with date and times, but no descriptions.
all titles show up with (?).
The log file is full of errors for all HOT channels.

Attachments: 
Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

they changed the details page.when the index_title doesnt match the details title you get that error.
in this case the page didnt fail(error 404) it returns useless incorrect data.
if webgrab gets any response from a details page it expects to find a title.
were trying to fix it.

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

thanks in advance

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 16 hours

be patient please

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

It seems that it is no longer just the HOT site in Israel...?
I am got an error message with pulling channels EPG from YES as well. Ran the channel creation and got this error in the log:

[ Debug ]
[ Info ] ( 1/1 ) YES.CO.IL.E -- chan. (xmltv_id=dummy) -- mode ChannelList
[Error ] Unable to update channel dummy
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from dummy
[Error ] unable to update channel, try again later

Looks like help is needed on both fronts.
Thank you!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 16 hours

yes is working fine....
Anyway we have a big issue with hot.net we can grab channel list, we can get epg(title + description)but we cannot match it to channel name/number.Will keep having a look, so be patient

mordt
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

I can confirm that Yes is working properly. Problem is only with HOT (they got new epg site layout).

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

My bad!
It seems that it was indeed a potential momentary glitch with YES site. Works for me as well.
A HOT site only issue.

Thank you!

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

mat8861 should be uploading it soon.
we got the channel list issue fixed.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 16 hours

Uploaded , also hot.net is up and running

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

is the HOT fix in the channels file only? no fix to the ini?

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

ini is diff,new urls.

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

is the ini file updated in the EPG Channels section?
Looking at the current ini it has the same version and date on it.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

get it from github
it takes awhile for the siteini.pak(epg channels page) to update from git.

mordt
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

Thanks a lot Blackbear199!! You guys are awesome!

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

i dont remember what the old ini used.
mat did the actual update,i just help figure out the channel list but i do know the channels id are differnt from the old channel list.
so i also assume that means the old ini used different urls than the new one so i would replace everything.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

compare your old channel ids to the new ones for some channels and see if they are the same

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

Got both.
Thank you!

Running a grab now. Will confirm after completion and testing.
Thanks again guys!!

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

can the fix be applied to the v2 ini?

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

no,its a total rewrite.
no idea what you mean by v2,i assume u mean encryption,v2 was replaced with v3 so your sol.

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

last year I moved to v3 (enc paid) but had many issues with the license checking with no solution so moved back to v2 which was working until now.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

ini encryption and license check have nothing to do with each other.

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

I undetstood that to use v3 I must buy license and it is verified on every run and almost every day this verification failed.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

contact WGMaker is all i can suggest.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

btw your licence check still must be done,even as a registered user or else you drop to non-registered user which you dont get much with.

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

Hey guys,

I just had a chance to check the output.
First off, it is extremely fast now! Amazing!!

Unfortunately, there are several channels, which are actually the ones that are probably the most used, that for some reason are not pulling any EPG data (titles, times or description). As reference, using WG++ v3.3, Win 11, HOT Rev 7 ini file.

Here are a few channels that are having issues:
* HOT cinema 1
* HOT cinema 2
* HOT cinema 3
* HOT cinema 4
* Cinema Family
* Bollywood HD
* Bollywood
* HOT8 - this one did pull EPG, but it is very spotty. a lot of no info gaps in the EPG.

Here are a few samples from the log file for these channels:
-----------------------------------------
[ Info ] ( 244/369 ) HOT.NET.IL -- chan. (xmltv_id=Bollywood HD) -- mode Incremental
[ Info ]
[ Info ] Summary for update of Bollywood HD
[ Info ] no changes, no update necessary !
[ Info ] unchanged shows inspected 0
[ Info ] total after update 0
--------------------------------------------
[ Info ] ( 263/369 ) HOT.NET.IL -- chan. (xmltv_id=HOT cinema 4) -- mode Incremental
[ Info ]
[ Info ] Summary for update of HOT cinema 4
[ Info ] no changes, no update necessary !
[ Info ] unchanged shows inspected 0
[ Info ] total after update 0
-----------------------------------------
[ Debug ]
[ Info ] ( 221/369 ) HOT.NET.IL -- chan. (xmltv_id=HOT cinema 1) -- mode Incremental
[ Info ]
[ Info ] Summary for update of HOT cinema 1
[ Info ] no changes, no update necessary !
[ Info ] unchanged shows inspected 0
[ Info ] total after update 0

[ Debug ]
[ Info ] ( 222/369 ) HOT.NET.IL -- chan. (xmltv_id=HOT cinema 2) -- mode Incremental
[ Info ]
[ Info ] Summary for update of HOT cinema 2
[ Info ] no changes, no update necessary !
[ Info ] unchanged shows inspected 0
[ Info ] total after update 0

[ Debug ]
[ Info ] ( 223/369 ) HOT.NET.IL -- chan. (xmltv_id=HOT cinema 3) -- mode Incremental
[ Info ]
[ Info ] Summary for update of HOT cinema 3
[ Info ] no changes, no update necessary !
[ Info ] unchanged shows inspected 0
[ Info ] total after update 0
-------------------------------------------

There are also quite a few channels that only pull very few shows (I'm pulling 3 days in my config). Here is one example:
[ Debug ]
[ Info ] ( 183/369 ) HOT.NET.IL -- chan. (xmltv_id=France 3) -- mode Incremental
[ Info ]
[ Info ] Summary for update of France 3
[ Info ] missing shows added 0
[ Info ] changed shows updated 0
[ Info ] new shows added 4
[ Info ] unchanged shows inspected 0
[ Info ] total after update 4

If you guys can please look into this and try to fix it, that would be greatly appreciated!

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

i think mat was into the sauce last night.lol
i had a look at the ini this morning and already fixed it.
sent it to him to upload but havnt seen him online yet.

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

LOL

Thank you for that!
Will wait for an update here that the updated rev has been uploaded.

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

anyone knows who is taking care of the license here? my license has expired and I just made donation and waiting to my new license

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

i just checked and the transaction hasnt been posted by paypal yet.
soon as it appears i can update it.

re your license issue,i would update to V4.x or V5.x that uses dotnet instead of mono.
read post #5 here..
http://webgrabplus.com/content/osx-install-procedure-outdated#comment-32002

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

the information there talks about osx ? I am using webgrab on windows

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

the information there talks about osx ? I am using webgrab on windows

sorry for double click

mordt
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month
izi wrote:

the information there talks about osx ? I am using webgrab on windows
sorry for double click

It also covers Windows. Just scroll down.

Btw, what is the best version for Linux? Is there an updated tutorial for Linux?
Thanks!

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

same page has windows installer
same info applies as to what you need to download as per the post.

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

will look into that once my license is sorted

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

@mordt
google dotnet install [your linux distro]
there are tons of tutorials
the important thing is you only need to install the .net runtime
u can install more like sdk,aspnet runtime,ect but its not needed.

follow what the post says and use V5.0.1
you need dotnet runtime 6.x for this

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

@izi,license updated
refresh page.badge should be back.

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

thanks, will get to work on this

mordt
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month
Blackbear199 wrote:

@mordt
google dotnet install [your linux distro]
there are tons of tutorials
the important thing is you only need to install the .net runtime
u can install more like sdk,aspnet runtime,ect but its not needed.
follow what the post says and use V5.0.1
you need dotnet runtime 6.x for this

Thanks. I noticed people having some troubles with dotnet, so I guess I will stick with Mono.
Btw, on you official installation page, there's only Mono tutorial for Linux:
http://webgrabplus.com/documentation/installation/linux

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

waiting to download the fixed ini file

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

@mordt
updates are behind as you can see.
@izi i sent the files to jan also.
i dont have logins or the encryption tool so everyone will have to wait for one of them to add it.

btw V3.x will no longer be updated.
it uses netframework which is end of life,microsoft is no longer updating it.
all new versions will be dotnet from here foreward.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

git has been updated.

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

Thank you!
I can confirm on my end that the issue is fully resolved!

izi
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month

Hot cinema 4 is missing

sorry - my mistake

mordt
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month
Blackbear199 wrote:

git has been updated.

I see that YES files are also updated on git. Any changes in those files too?

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

not sure about the channel list but they are using new urls.
i think the current ini still works though.
you will have to compare the old to the new.
i did while i had my vpn on to update hot.

dikodahan
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 1 week

Thank you.
I will check it as well.

One question on it though, there used to be before this update two versions of YES config files.
* yes.co.il.E - which was the updated to v3 one
* yes.co.il - for the previous versions.

Now there is only the unified one you have posted. I'm assuming just use that one, right?

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

i assume yes.
i was wondering also why there was 2 versions there.
mat would have to answer that and he's the one who would have added them.

mordt
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month
Blackbear199 wrote:

i assume yes.
i was wondering also why there was 2 versions there.
mat would have to answer that and he's the one who would have added them.

Those are two different EPG sites/pages. .E is more updated one, but both are working properly.
Regarding HOT, I tested the latest .ini and discovered that it wont fetch more than 48 hours of shows. With old version, I could fetch up to 7 days in advance (very useful for recordings!). Can you guys take a look and see if it can be fixed?
Thanks a lot!

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 week

it is what it is.
the ini grabs 5 days epg,thats if its there.
i notice that also that the data ran out early.
ini gets everything the site has.

Pages

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl