You are here

WebGrab+Plus.exe exits due to 404 of any site

1 post / 0 new
meena
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 4 years
WebGrab+Plus.exe exits due to 404 of any site

Hi,

There are many sites which throws 404 -  Not found and due to that the WebGrab+Plus.exe exits. Once I executed the .exe after removing that site but still there are such sites in the .xml of siteini.pack ( mainly in france). Is there any solution to handle this?

Detaild error message for reference:

[  Info  ] (  12/1133) TV.ORANGE.FR -- chan. (xmltv_id=Rotana Cinema) -- mode Incremental
[Warning ] error downloading page: The remote server returned an error: (404) Not found.
[Warning ] pausing 1 of 4 times for 5 seconds before re-try.
[Warning ] error downloading page: The remote server returned an error: (404) Not found.
[Warning ] pausing 2 of 4 times for 10 seconds before re-try.
[Warning ] error downloading page: The remote server returned an error: (404) Not found.
[Warning ] pausing 3 of 4 times for 15 seconds before re-try.
[Warning ] error downloading page: The remote server returned an error: (404) Not found.
[Warning ] pausing 4 of 4 times for 20 seconds before re-try.
[        ] Job finished at 31/05/2016 07:18:42 done in 38m 8s
[Critical] Unhandled Exception
[Critical] ^M
Index was outside the bounds of the array.
[Critical] ^M
  at WGconsole.Program.ConsoleApplication (System.String[] args) <0x41e17830 + 0x06833> in <filename unknown>:0
  at WGconsole.Program.Main (System.String[] args) <0x41e171f0 + 0x00097> in <filename unknown>:0

 

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl