You are here

TVHeadend not showing correctly the program times

3 posts / 0 new
Last post
nickiman
Offline
nickiman's picture
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 2 months
TVHeadend not showing correctly the program times

I´m having problems to get the correct time listings in my Tvheadend.

www.webgrabplus.com/sites/default/files/user/nickiman/WG_TVH_epg_time_is...

The time showed in the .xml file generated seems to be the correct one for the Timezone used in the .ini file Europe/Madrid but for some reason I can´t get the correct time of the shows in Tvheadend.

I´ve been reading this thread: http://www.webgrabplus.com/content/epg-doesnt-match-right-time-tvheadend

But seems like my problem is different since I´m having the .ini file correctly configured.

In Tvheadend "EIT time offset" is configured in all networks as: local (server) time. And my server says this:
Local time: sáb 2021-09-04 12:23:29 CEST
Universal time: sáb 2021-09-04 10:23:29 UTC
RTC time: sáb 2021-09-04 10:23:29
Time zone: Europe/Madrid (CEST, +0200)
System clock synchronized: yes
NTP service: active
RTC in local TZ: no

Please find all the files related in the attached .zip file. If need anything else, let me know.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 46 min

download rev.4 and next time do not post license data !!

nickiman
Offline
nickiman's picture
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 2 months

Ouch..!! My bad... You´re right. I forget it completely! I´m sorry.

Thanks a lot Mat, now show the time programs correctly!
Best regards

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl