You are here

tvarenasport.com stopped working

20 posts / 0 new
Last post
StralEPG
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 7 months
tvarenasport.com stopped working

They changed the layout of their website, specifically the Guide page so WG+ can't grab anymore. Even update c (creation mode) command can't do anything.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

should be fixed.

Updated Oct 25 2023
Off Air for shows with no title,add index date

StralEPG
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 7 months

No shows in indexpage it says. :(

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

u have been a member 3 years.
i would think that you should know by now that saying what you said wont get you any help.
i will answer your response with it works for me.
i did update the files above but nothing i fixed has anything to do with no show in index page error.

StralEPG
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 7 months

I honestly don't know what am I doing wrong and I also don't know what's "no shows in indexpage!" either. Everything I ever needed EPG for worked as it should (grabbing from just a couple siteinis) until tvarenasport changed something on their Guide page which broke the siteini. You updated it, I updated siteini pack too and replaced old channels with new ones (site ids changed) and who should expect such error? Never seen it on channels I grab daily.

My only guess is that it could be connected to a fact I'm still running older WG+ version which does the job for everything except my most important siteini tvarenasport.

Log from my WG Test config below.

Attachments: 
Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

its not going to work with V3.3,you need 5.x
i can make it work with V3.3 by removing the compression but this causes another error with the index date element.
the site has the dates in MM.dd. format and V3.3 doesnt like this,its fine with V5.x
this is needed as the show start times are HH:mm with no date info and epgs for most channels starts from yesterday.
channel 1x2 is different again as the first show may be days ahead of today.

StralEPG
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 7 months

I hope you will accept my honest apology for not trying to grab with latest version before reporting the issue I had.

Regarding v5.1 I'm having issue where grabbing window closes as soon as I start Run. It happens only on v5.# versions, log file remains unchanged as if I never started Run program. I also tried all v5.# Beta versions but same thing. I reverted back to v3 and it works now (except tvarena as expected).

Can I somehow contribute a crash report of some sort so someone can analyze why grabbing won't work on my Windows 11 machine?

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

you need to install dotnet.
depending on what V5.x your using either dotnet 6.0 or 7.0
example
V5.1 and above is dotnet 7.0
V5.0 is dotnet 6.0

V7.0
https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet/7.0
all you need is the dotnet runtime,its the last one on the right side in above link.

Prpa
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 days

There is still problem with tvarenasport.com
I have V5 and dotnet V7

Attachments: 
Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

update to V5.1.3

Prpa
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 days
Blackbear199 wrote:

update to V5.1.3

I did that but the problem remains the same

Attachments: 
Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

not sure why your having problems.
the only difference i see is your using a newer version of dotnet(7.0.13).i'm using 7.0.11
i cant see that making any difference,it happened to be the latest version when i installed it.

here a linux and windows log,as you can see the date it detected and forces webgrab to use the first date of the schedule.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

also i noticed a decoder error in your log,i never seen this error before.
try removing compression=br from the site {xxx} line.

Prpa
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 days
Blackbear199 wrote:

also i noticed a decoder error in your log,i never seen this error before.
try removing compression=br from the site {xxx} line.

I made a copy-paste from mts.rs.ini (Serbia siteini.pack) that you suggested above (first line) and corrected it.
He downloaded the EPG now, I didn't get around to checking if it was correct. Please look in the attachments.
EDIT: seems to be ok, except for Arena1x2

In the mentioned mts.rs.ini, some are missing from the list of channels, but they were in the previous mts.rs.E.ini and showed the EPG well. The operator still has these channels:
- Tanjug TV
- TV Kraljevo

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

there isnt much that can be done for 1x2.
i would set that to force update <channel update="f"
this way the first event of the first day will always be correct.
this channel only has a single event on a single day.
as i started above the event times are HH:mm and webgrab can easily get confused with this.
setting it to force update will always ensure the first upcomming event has the correct date/time.

re mts.rs,create a new channel list and please dont mix topics,you should have asked this in a mts.rs thread or started anew topic.

Maniac
Offline
Donator
Joined: 11 years
Last seen: 3 months

I didn't want to create a new topic for this, but is there a way I can modify the "tvarenasport.com.ini" to target tvarenasport.ba (Bosnian version)? I tried changing the domain in the ini file and change the file name, but I get the "file encrypted, skipped" error.

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

try this.
tvarenasporta.ba

Attachments: 
Maniac
Offline
Donator
Joined: 11 years
Last seen: 3 months

Thanks, seems like it's reading the ini file now, but keep getting following error:

[ Info ] ( 111/235 ) TVARENASPORT.BA -- chan. (xmltv_id=ArenaPremium1BH.yu) -- mode Incremental
[Error ] Unable to update channel ArenaPremium1BH.yu
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] Current culture: en-GB
[Error ] time parsing error : String '23.02.' was not recognized as a valid DateTime.
[Error ] index_date time scrubbed : 23.02.
[Error ] computer date/time format: 24/02/2024 06:12:13

Blackbear199
Offline
Blackbear199's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 19 hours

your using a older wg version.
if your using V5.x. update to atleast V5.1.4
http://webgrabplus.com/download/sw/v5.1.4

i recommend V5.1.4.2
https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/eval...

Prpa
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 days

Unfortunately, it has the same "site_id" and "xmltv_id" as the tvarenasport.com source ;-)
The same service provider for different countries (Serbia, Croatia, Bosnia and Herzegovina) with different programs.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl