You are here

[SOLVED] wg++ does not start in mediaportal powersheduler++

4 posts / 0 new
Last post
ruben35
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 4 years
[SOLVED] wg++ does not start in mediaportal powersheduler++

Hello
I use the latest release of WG++ (1.1.1 - built 48) with MediaPortal 1.2.3. and Win7(64)
When I execute the shortcut of WG++ on the desktop, then the grabbing process is started and it's working without a problem.
I want to use the WG++ process as a command in the powersheduler++ in mediaportal-tv-server.
This is managed as a run a command option in the epg section of the powersheduler++ plugin.
My problem:
After the programmed epg grabbing time I look into the tv.log file and there I see that the command (/path/WG++.exe) is executed.
But when I look at the the WG++.log file, this file is not updated.
That means the grabbing process was not started.
Do you know, if I have to use some special settings in powersheduler to get WG++ running?
Are there any security options to adjust ?
Thank you for help.

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us

You could try to add the full path of both WG++ and the directotry where the config.xml file is in eg.:
"C:\Program Files\ServerCare\WebGrab+PlusV1.1.1\WebGrab+Plus.exe" "C:\Users\Francis\Documents\Software\WebGrab+Plus\tgguide.com"
Don't know about the quotes, just try some combinations if you don't know
 
If this doesn't help, you should have some more info (extra logging from the plugin?)

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us

If the above doesn't work (for example, you can't add parameters in the powersheduler++), just make a batch file with that commandline in.

ruben35
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 4 years

Thank you for your support.
Now I use a bat-file in the epg run command in powersheduler++.
start_epg.bat:
start "" "C:\Program Files (x86)\ServerCare\WebGrab+PlusV1.1.1\WebGrab+Plus.exe" "C:\ProgramData\ServerCare\Webgrab"
 
The first parameter "" is used for the title of the cmd window (syntax of the start command). The last parameter is the path, where your WebGrab+Plus.xml is located.
In the properties of the bat-file, I checked the option "run as administrator.
With this batch file, the epg grabbing is working without a problem. 
Ruben

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl