You are here

Site.ini Peru

19 posts / 0 new
Last post
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks
Site.ini Peru

Hi
Anybody has the new site.ini Peru ? The last one is from 2/28/21 it has an error could not create SSL/TLS secure channel
Netframe was update to 4.8 with no help.
Thanks

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours

I guess yuo refer to movistar, was update 28 august 2020 rev.1 and works fine. Please post your log

Attachments: 
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

here is my log
thanks

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours

your timeout is too low, a good saample is here:
https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...
just set your license, add channels and try ;)

Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

thanks i tried but same results could not create SSL/TLS secure channel

Attachments: 
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

here is the very last with the settings you sent me

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

ok I did no more SST/TSL error now it say an unexpected error occure on a recive

Attachments: 
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

ok I did no more SST/TSL error now it say an unexpected error occure on a recive

Attachments: 
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

can you run this channels please let me know if they work

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours

i updated siteini because there was an error on boomerang channel. Attached the log and guide.

Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

now is checking my license and never pass that point

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours
Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

thanks for all your help...I appreciate it .

I did the update to 3.18 it keeps updating license but never finish and it closes .

any idea what could be the issue?

thanks

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours

No idea, i see your last license: Last access 18/06/2021 11:25, so something changed ? could be firewall? dns?
I did refresh your license, so try again, eventually send config and log to authors, so they can check.

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 59 min
Is the support helpful?
support us

Please send me both logfiles and your config to webgrabpp@gmail.com.
WGMaker

Pitbull1969
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 weeks

I did sent the logs
thanks

jccamachom
Offline
Has donated long time ago
Joined: 1 month
Last seen: 3 weeks

Hi, I'm new on this topic. I've following all the instructions and I believe I've done it right.. however I'm stil getting the grab skipped due to encrypted site:
skipped --> encrypted SiteIni
Is it because I'm not donor (yet) .. or should it work anyway and I'm missing something?
please advice.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 2 hours

Probably the first (i think is a V3 siteini), but it could also be because a bad transfer of the file:
http://webgrabplus.com/faq#faq_5419

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl