You are here

Problems with Channel Name in yourtv.com.au

4 posts / 0 new
Last post
enaz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 6 months
Problems with Channel Name in yourtv.com.au

Hi Guys, 
I've been using Webgrab +Plus for a long time now and have been successfully able to grab Aus TV (Free to air) and also Foxtel (Pay TV) from Yourtv.com.au. However recently the ID for a couple of channels have changed and i Keep getting "No Indexpage for this channel" 
 
I've Modified the XML to include the new Channels e.g. <channel update="i" site="yourtv.com.au" site_id="TVH!ts" xmltv_id="TV1">TV1</channel>
 
I've even used webgrab to generate the channels.xml however it doesn't seam to pick up the new channels. E.g. TVH!ts, SyFy.
 
Any ideas?

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 6 hours
Is the support helpful?
support us

Hi Enaz

 

There is a siteini revision of yourtv.com.au @ http://www.webgrabplus.com/sites/default/files/download/ini/info/zip/Australia_yourtv.com.au.zip

Generating the channellist file with WG++ only gives you the new channels if you load a new cookiefile first. There is a file with instructions included in the link above.

It is essential to do the following:

1. In your browser on yourtv.com.au go to 'guide setup'

2. select the FTA and Subscriptiontv service you want

3. Deselecting all the channels you don't need will speedup the grabbing!

4. Save settings

5. Save the cookie as instructed in the file mentioned above

6. Enable the following channellist creation lines at the end of the siteini file:

index_site_channel.scrub {multi(exclude="a href")|title="Remove ||">|</span>}
index_site_id.scrub {multi(exclude="a href")|title="Remove ||">|</span>}
scope.range {(channellist)|end}
index_site_id.modify {cleanup(removeduplicates=equal,100 link="index_site_channel")}
end_scope

7. run WG++ . You need at least just one channel in your config file. A new channellist file will be created. This will include all the channels you selected in 2 and 3

8. If succesfull, disable the lines listed in 6.

 

succes    Jan

 

 

enaz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 6 months

WGMaker, 
Awesome, I figured it would be a ini issue.
 
Once i updated the ini, As i had recreated the Cookie file already, it worked perfectly. But one thing i did note.. I tested the new beta and it failed to load the cookie file yet exactly the same config / file with version 52 worked fine. 
 
Thanks heaps for the help. 

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 6 hours
Is the support helpful?
support us

Can you attach the cookie file that failed? And .. which browser did you use to save the cookie file?
 
Jan

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl