You are here

Need help in install

43 posts / 0 new
Last post
alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months
Need help in install

i need help install, config & setup program,  And to teach me to use it..  i have problem to install serbian xml

Tnx

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

im noob for this... I try all but not work. I just need help and pay for this. 

I thing Serbian epg not work

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

all serbian channels not working...

 

see

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

problem is all serbian channels... how to fix this?

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

see...   i change useragent

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months
Blackbear199 wrote:

in you webgrab++config.xml

change this..

<skip>6,1</skip>

<timespan>1, 18:00 24:00</timespan>

 

to

<skip>noskip</skip>

<timespan>1</timespan>

 

for the <timespan></timespan> you just specify the number of days.adding the time after is for ini creators and is used to debug single shows.

this value is zero based so 0 is 1 day,6 is 7 days,ect.

 

use this dw.de.ini,delete your existing one in 

C:\Users\Administrator\AppData\Local\WebGrab+Plus\siteini.pack\Germany\dw.de.ini

replace it with this one.dont forget to rename the file after you download it to remove the underscore as the forum adds this to the filename for security reasons.

it appears to be working u just have a few little mistakes in your setup.

 

 

 

 

 

big tnx working... 

 
How to download content from yesterday and early?

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

ok, and can i put logo channel url in xml?

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

if i use grab, how if i press greab skip old grab channels (For example 20 min).

 
If I grab, would the file change (full content) or all over again?

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

[  Info  ] (   1/22  ) MTS.RS -- chan. (xmltv_id=Pink Parada) -- mode Force
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out (5sec)
[Warning ] Retry 1 of 1 times
[        ] Job finished at 23/04/2017 13:48:07 done in 7s
[Critical] Unhandled Exception
[Critical]
Index was outside the bounds of the array.
[Critical]
   at WGconsole.Program.ConsoleApplication(String[] args)
   at WGconsole.Program.Main(String[] args)
[Critical] For detailed info, see log file C:\Users\Administrator\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.log.txt
[Critical] Execution stopped

janKO
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 6 hours

I tested....I think at least 3-5 times faster then before....well done @Blackbear199 yes

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

Hi guys,

I have been trying to get my epg to work with windows for a week and no joy as yet.

Can someone help me out.?

I have installed webgrab plus and it seems to have generated an xml file.

But my epg is still empty.

I am pretty sure I have set the righ path in simple client.

thnx

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

paste a sample channel from your m3u list,just the #EXTINF:-1 line thats contains the channel name and not the line with the actual stream url.

the name from here needs to match the name in your webgrab++config.xml and depending on what info is there like tvg-id,tvg-name,ect it matters what you need to change on the <channel line in your webgrab++config.xml.

 

Hi thnx for rplying.

Does it make a difference that I am using a url and not an m3u file.?

Is it possible to turn that into an m3u file.?

Could you post a visual eg of what you mean pls.?

thnx

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

u can use a url,thats fine.

you should also be able to paste it in your browser and download it locally.

here's a example,say my m3u line was this..

#EXTINF:-1 tvg-id="uk.spike" tvg-name="UK: Spike" group-title="U.K.",UK: Spike

in my webgrab++config.xml

    <channel update="i" site="tvpassport.com" site_id="spike-usa-pacific-feed/1199" xmltv_id="uk.spike">UK: Spike</channel>

notice where its uk(lower case) and UK(upper),it matters.

say u didnt tave tvg-id,tvg-name,ect

#EXTINF:-1,UK: Spike

 

  <channel update="i" site="tvpassport.com" site_id="spike-usa-pacific-feed/1199" xmltv_id="UK: Spike">UK: Spike</channel>

this is how i would do it.

 

 

<?xml version="1.0"?>
<settings>
<filename>C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\tvguide.xml</filename>
<mode>m</mode>
<postprocess grab="y" run="n">mdb </postprocess>
<proxy>automatic</proxy>
<user-agent>Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:49.0) Gecko/20100101 Firefox/51.0</user-agent>
<logging>off</logging>
<retry time-out="5">5</retry>
<skip>noskip</skip>
<timespan>1</timespan>
<update>f</update>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="116" xmltv_id="BBC Four">BBC Four</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="115" xmltv_id="BBC Three">BBC Three</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="169" xmltv_id="BBC HD">BBC HD</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="101" xmltv_id="BBC1 London">BBC1 London</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="536" xmltv_id="Discovery">Discovery</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="242" xmltv_id="Discovery Shed">Discovery Shed</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="633" xmltv_id="Disney XD">Disney XD</channel>
    <channel update="i" site="uk-tvgenius.com" site_id="442" xmltv_id="ESPN">ESPN</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="BBC 1 London" xmltv_id="BBC 1 London">BBC 1 London</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="BBC News 24" xmltv_id="BBC News 24">BBC News 24</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="BBC 4" xmltv_id="BBC 4">BBC 4</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="BBC 3" xmltv_id="BBC 3">BBC 3</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="Biography" xmltv_id="Biography">Biography</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="PA%7C%7CCBS Action" xmltv_id="CBS Action">CBS Action</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="British Eurosport" xmltv_id="British Eurosport">British Eurosport</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="bid tv" xmltv_id="bid tv">bid tv</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="BBC 2" xmltv_id="BBC 2">BBC 2</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="DanceNationTV" xmltv_id="DanceNationTV">DanceNationTV</channel>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="Discovery Real Time +1" xmltv_id="Discovery Real Time +1">Discovery Real Time +1</channel>
</settings>

this is what I have in my xml (on my desktop)

and also in the config xml file .

THE BBC HD 1 matches the name of the channel on the epg.

Is this what you meant.?

Stiil shows nothing for this channel.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

just noticed the site ini ur using.

both of those ini havnt been updated in ages(like 2013).neither work from what i can tell.

open your C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\tvguide.xml file and i'm sure you will see its empty,it will have channel info but no actual program data.

everyone uses uk-sky.com,radiotimes.com or tvguide.co.uk

i wud use tvguide.co.uk as a last source as the site has had issues in the past that caused it not to work although i think its been work ok for the last while.

mydigiguide.com is also another good source but it will block you(temporarly) if you grab too much data at a time so use it for the channels you cannot find in the other sources above.

just try a single channel for now until you get ti working,ur wasting time grabbing a bunch at a time when you dont even know its the data will show.

 

Great.

thnx for your replies..

Will try that.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
barry burnett wrote:

Blackbear199 wrote:

just noticed the site ini ur using.

both of those ini havnt been updated in ages(like 2013).neither work from what i can tell.

open your C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\tvguide.xml file and i'm sure you will see its empty,it will have channel info but no actual program data.

everyone uses uk-sky.com,radiotimes.com or tvguide.co.uk

i wud use tvguide.co.uk as a last source as the site has had issues in the past that caused it not to work although i think its been work ok for the last while.

mydigiguide.com is also another good source but it will block you(temporarly) if you grab too much data at a time so use it for the channels you cannot find in the other sources above.

just try a single channel for now until you get ti working,ur wasting time grabbing a bunch at a time when you dont even know its the data will show.

 

Great.

thnx for your replies..

Will try that.

#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-ID="BBC One HD" tvg-name="UK:BBC 1 HD*" tvg-logo="" group-title="UK ENTERTAINMENT",UK:BBC 1 HD*

hi so here is the first entry on my m3u list.

Which eg of BBC 1 am Imatching in mxl file.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

Also how is it possible to open side menu to windows omg..So annoying. It just popps back in.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

<?xml version="1.0"?>
<settings>
<filename>C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml</filename>
<mode>m</mode>
<postprocess grab="y" run="n">mdb </postprocess>
<proxy>automatic</proxy>
<user-agent>Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; yie9)</user-agent>
<logging>off</logging>
<retry time-out="5">5</retry>
<skip>6,1</skip>
<timespan>1, 18:00 24:00</timespan>
<update>f</update>
    <channel update="i" site="theguardian.com.xmltv_ns" site_id="BBC One HD" xmltv_id="BBC One HD">BBC 1 London</channel>
    </settings>

this is what the xml looks like now..Still no info..

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

I copied and pasted that line in my xml file but still not working.

Maybe I am missing a step or paths are wrong etc.

C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml

this is the path of my xml file which is on the desktop. should the path not include 'desktop'?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

I meant, this is the path in simple client epg settings.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml

 you have a double\\,dont know if this is a typo when u put it in ur post or if its really like that.

you can save the file any place your want,it doesnt have to be in this location.

 

Hi blackbear,

yes it really is like that lol.

Strange. Should that not be the case then,?

Changed it,,still no change.

blackbear can you tell the steps from the beginning in not too complex language pls.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

upload ur webgrab++.log.txt file

        ] 
[        ]              WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version  V2.0              
[        ] 
[        ]                                 Jan van Straaten                                
[        ]                              Francis De Paemeleere                              
[        ] 
[        ]             thanks to Paul Weterings and all the contributing users             
[        ] --------------------------------------------------------------------------------
[        ] 
[        ] Job started at 15/06/2017 16:55:55
[  Debug ] 
[  Debug ] Running  on: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
[  Debug ] Environment: 4.0.30319.42000
[  Debug ] 
[  Debug ] Loading timezone data
[  Debug ] Embedded timezones source: WGconsole.WG.Common.timezonesdata.txt
[  Debug ] Reading config file: C:\Users\pc\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[  Info  ] found: C:\Users\pc\AppData\Local\WebGrab+Plus\siteini.pack\UK\tv.sky.com.ini -- Revision 00
[  Debug ] xmltv input file - C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml - found
[  Debug ] 52 superfluous shows removed
[Error   ] Could find existing channel (xmltv_id=BBC One HD) in the config file
[  Info  ] 
[  Info  ] 
[  Info  ]       i=index  .=same  c=change  g=gab  r=replace  n=new
[  Info  ] 
[  Info  ] 
[  Info  ] Group (0) :
[  Info  ] update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 2 day(s)
[  Debug ] 
[  Info  ] (   1/1   ) TV.SKY.COM -- chan. (xmltv_id=BBC One HD) -- mode Force
[  Debug ]    skipped : show that happened before 'today' @ 14/06/2017 22:40
[  Debug ]    skipped : show that happened before 'today' @ 14/06/2017 23:20
[  Debug ]    skipped : show that happened before 'today' @ 14/06/2017 23:50
[  Debug ]    skipped : show that happened before 'today' @ 14/06/2017 23:55
[  Info  ] 0.08 sec/update
[  Info  ]    Summary for update of       BBC One HD
[  Info  ]      missing shows added       0
[  Info  ]      changed shows updated     0
[  Info  ]      new shows added           52
[  Info  ]      unchanged shows inspected 0
[  Info  ]      total after update        52
[  Info  ]      elapstime / updated show  0.09 seconds
[  Debug ] 
[  Debug ] 52 shows in 1 channels
[  Debug ] 0 updated shows
[  Debug ] 52 new shows added
[  Info  ] 
[  Info  ] 
[        ] Job finished at 15/06/2017 16:56:01 done in 6s
[  Debug ] statistics upload error: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

this one.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

yes,that looks ok.

so what are your epg setting in iptv simple client?

they should be..

Location - Local

xmltv path - C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml

what kodi version?

on 17.x live tv is enabled as soon as you enable any pvr client(like iptv simple)

16.x and before you need to enable live tv in the settings(system then tv under the general tab if i remember right).

this should get the live tv option to show on tghe home screen.

after that its a matter of getting the m3u channel name to match what u have in your webgrab++config.xml talked abt above.

 

 

 

Location - Local

xmltv path - C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml

These are my setting yes.

Kodi krypton I am using.

And as you advised before the channel names are correctly matched right.?

what else might it be.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

 i'm no expert on what the m3u setting are for,as i said i edited mine to remove the tvg-id,tvg-name

create a new empty file for a m3u list to test with,put this inside..

#EXTM3U
#EXTINF:-1,UK:BBC 1 HD*

and the next line also with the stream url if you wanmt to play it.

use this in your webgrab config

 <channel update="i" site="uk-sky.com" site_id="2002" xmltv_id="BBC One HD*">BBC One HD*</channel>

this should display epg data,this is how i have mine setup.

its a matter of figureing out the right combination of where the tvg-id,tvg-name needs to be in your webgrab config fields.

 

ok I made a new file, saved as m3u with the info you suggested inside along with the url,

then I added that line to webgrab config file , cleared data in both guide and general in tv settings but still no info showing..lol

thnx for your help btw

ps..ah do I need to change the m3u settings now to local.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

yes use local

and i have a mistake,see how easy it to make a typo,i forgot UK: in the <channel line

 <channel update="i" site="uk-sky.com" site_id="2002" xmltv_id="UK:BBC One HD">UK:BBC One HD*</channel>

ok so I did that, now pvr hanging at 0% for ages. Obviously not normal to be loading one channel only.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

hangs at loading channels or epg?

double check ur setting in iptv simple client

when u changed it to local path for the m3u did u set the path to your local m3u file on the next line?

it shud do both in a flash second for a single channel.

 

so it quickly tells me 1 channel loaded initially,then it shows 'loading channels from clients ' and thats when it hangs forever.

ps. ok so it loaded the one channel but epg still empty. 

the channel doesnt play as well even though the url is there.

 

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

i did some searching,which i should of did in the first place as it took a few min to fine this..

http://kodi.wiki/view/Add-on:IPTV_Simple_Client

scroll down to the useage(section 4)..

here it clearly describes what the tvg-id,tvg-name,ect are all used for.

so taking your original entry..

#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-ID="BBC One HD" tvg-name="UK:BBC 1 HD*" tvg-logo="" group-title="UK ENTERTAINMENT",UK:BBC 1 HD*

this should be..

 <channel update="i" site="uk-sky.com" site_id="2002" xmltv_id="BBC One HD">BBC One HD*</channel>

when you view the epg try scrolling back and ahead  to see if the epg data is shifted,this can happen depending on your local timezone.

 

Hi again Blackbear thnx for your reply.

I made that adjustment but the epg still shows nothing.

Im sure this challenge will teach me alot as I am really intrigued by this stuff.

Any other ideas.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

have you opened your tvguide.xml file and confirmed it contains actual program data?

 

Hi yes it has a huge amount of listings with descriptions etc.

It has the one channel (BBC One HD) I am attemting to load plus lots of others.

You are referring to tvguide file in webgrab config folder right.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

UPDATE:

was just doing some reading on the kodi forums

#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-ID="BBC One HD" tvg-name="UK:BBC 1 HD*" tvg-logo="" group-title="UK ENTERTAINMENT",UK:BBC 1 HD*

your m3u has tvg-ID= which is not the same as tvg-id=.iptv simple client will not use tvg-ID,it ignores it as its expecting it all lower case.

so this should be correct..

<channel update="i" site="uk-sky.com" site_id="2002" xmltv_id="UK:BBC One HD*">UK:BBC One HD*</channel>

Ok i copied and pasted this line in guide.xml on desktop and epg still blank.

I wonder if I am pointing to the wrong file.?

I have tvguide.xml in config folder that has lots of channels and info guide.xml on desktop which is where epg is being pointed to.

 

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

config folder,it the file thats in the <filename>xx</filename> in your webgrab++config.xml

are you running webgrab to update the tvguide.xml file after these changes?

I didnt intially run webgrab after,,saw your reply and thought ok this time it will work.!!!

Its still blank.

Webgrab seems to update fine though with the series of nnnns

This is quite perplexing but fun at the same time.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

dont know what else to tell you,all the pieces of the puzzle are in this thread.

you need to figure out what your doing wrong.

 

ok thnx

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

Is it possible for you to view my screen.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

if u have teamviewer pm me details.

 

hi did you get the details.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
barry burnett wrote:

Blackbear199 wrote:

if u have teamviewer pm me details.

 

hi did you get the details.?

lol..that was very cool..you re a star Blackbear.

So the issue was just the names not matching..ok.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

ya,one little typo and it dont work.

i didnt mean to close kodi(with the close button),it may not have saved ur iptv simple client setting as i didnt close it via the exit menu.

so check them and set them again if they are not correct.

so when u switch back to the m3u url it will be the same,tvg-name in both places on all ur <channel lines in webgrab++config.xml.ignore the tvg-ID name as its not used.

 

its ok as I have changed the path back to the original url.

So the basic principle is the name on the guide.xml has to be the same as the one in m3u list and not (necessarily) the name on the guide.?

Is there some kind of auto match software to do this.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

bacically yes.

has to be done by had.(unless u want to try to write something to do it).

the names that are preset on the <channel lines are not in any special format.they come from the actual site(name they use for the channel) and differ from site to site.

FYI webgrab usually only needs the site_id from the <channel line to identify a channel  on a site but sometimes the xmltv_id is also used.

there are only a few sites that do this(i dont even remember which ones as they are rare) so usually i recommend only changing the display name(the name between >xxxxx<) but for your case its fine to change both as i know only the site_id is used by webgrab for this site.

 

yes Blackbear,

if I could code I would certainly do what I could for this community as its great..

I do use data matching software but its for numbers..

Maybe this can be altered in some way. I will ask the person who wrote it.

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

well i dont think its practical,how is one going to match the name in the m3u to the name in the channels.xml file?

BBC One HD and BBC 1 HD is a perfect comparision,we both know its the same channel but how do you tell a script this? or are u going to include artifical intelligence?

kidding.lol

 

Hi again,

is there a way to automatically know what the correct spelling should be.?

A few of my entries are perfectly matched (copy/pasted) to my m3u list but still doesnt polulate in epg.

Also, is there a way to tell if the grab site is defunct.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

thats the problem,the spelling can be anything one wants it to be as long as its the same in the m3u and the <channel Line.

to know if a channel has epg u either need to check your guide.xml file or look in your webgrab++log.txt file.

if u see "no index page recieced" or "no programs in showsplit" or pretty much any other error then more than likely the channel has no epg data or there is something else wrong.

what i usually do is goto the website with my browser and see if each channel i add actually has epg data.this happens all the time that a channel may be listed in the channels.xml file but the website doesnt have any epg data for it.its just the way it is,remember your webscrapping epg data.its not a dedicated website like gracenote,ect that its sole purpose is to povide epg data.

if thats what you want then sign up,make sure u have lots in the bank as it aint going to be cheap.

 

oK,

my head is spinning now lol.

my epg info from yesterday has disappeared.I dont think I changed anything.

I have seen other xml epg files that seem to be in slightly different format.

Would these need to work with other pvr clients.?

eg. I got an peg (same source as m3u) but format seems slightly different I guess this can be amended to work the way my guide.xml works.?

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

if u have epg from the same source as ur m3u it shud work without any modifications.

its its in xml format? paste a sample <programme....</programme> for a single show.

 

can I pm you the file to see.?

it doesnt seem to have the same header eg

 <?xml version="1.0"?>
<settings>
<filename>C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml</filename>
<mode>m</mode>
<postprocess grab="y" run="n">mdb </postprocess>
<proxy>automatic</proxy>
<user-agent>Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; yie9)</user-agent>
<logging>off</logging>
<retry time-out="5">5</retry>
<skip>noskip</skip>
<timespan>1</timespan>
<update>f</update>

 

 

this is thefirst line in the file

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<tv generator-info-name="WebGrab+Plus/w MDB &amp; REX Postprocess -- version  V2.0 -- Jan van Straaten" generator-in

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

thats ur webgrab++config.xml file

it has nothing to do with epg data.

do u download the file locally or it it a url(iptv simple client can do both)

open ur guide.xml that webgrab creates(C:\Users\pc\AppData\Local\\WebGrab+Plus\guide.xml)

it should look similar to this.

also

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<tv generator-info-name="WebGrab+Plus/w MDB &amp; REX Postprocess -- version  V2.0 -- Jan van Straaten" generator-in

doesnt mean anything,its just a note on what created the file

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<tv generator-info-name="WebGrab+Plus/w MDB &amp; REX Postprocess -- version  V2.0 -- Jan van Straaten" generator-info-url="http://www.webgrabplus.com">
  <channel id="BBC One Lon">
    <display-name lang="en">BBC One Lon</display-name>
    <icon src="http://www.webgrabplus.com/%3Ca%20href%3D"http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb2002.png">http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb2002.png" />
    <url>http://www.tv.sky.com</url>
  </channel>
  <channel id="BBC Two Eng">
    <display-name lang="en">BBC Two Eng</display-name>
    <icon src="http://www.webgrabplus.com/%3Ca%20href%3D"http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb2006.png">http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb2006.png" />
    <url>http://www.tv.sky.com</url>
  </channel>
  <channel id="BBC 3">
    <display-name lang="en">BBC 3</display-name>
    <url>http://www.theguardian.com</url>
  </channel>
  <channel id="ITV">
    <display-name lang="en">ITV</display-name>
    <icon src="http://www.webgrabplus.com/%3Ca%20href%3D"http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb6000.png">http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb6000.png" />
    <url>http://www.tv.sky.com</url>
  </channel>
  <channel id="Channel 4">
    <display-name lang="en">Channel 4</display-name>
    <icon src="http://www.webgrabplus.com/%3Ca%20href%3D"http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb1621.png">http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb1621.png" />
    <url>http://www.tv.sky.com</url>
  </channel>
  <channel id="Channel 5">
    <display-name lang="en">Channel 5</display-name>
    <icon src="http://www.webgrabplus.com/%3Ca%20href%3D"http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb1800.png">http://tv.sky.com/logo/248/60/skychb1800.png" />
    <url>http://www.tv.sky.com</url>
  </channel>
  <channel id="Sky1">
  

this is more of the file..

I guess it uses url .

Thing is, this is the first thing I tried in simple client . It was set to internet and not local and it didnt work.

Any suggestions on this approach.

Yes I agree should be more simple as is from the same source.

 

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years
Blackbear199 wrote:

this is you webgrab xml file,what does the one your m3u provider link look like?

try the link in your web browser.

 

sent you pm

barry burnett
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 3 years

Another question Blackbear,

in the guide and m3u files , there are numerous BBC one channels for example.

Is there a way to know which are relevant to each other, or does it matter.?

alexandarciric
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

HELP please

 

[  Info  ] (   1/227 ) TVPORTAL.RS -- chan. (xmltv_id=RTV Novi Pazar) -- mode Smart
[        ] Job finished at 19/12/2017 21:55:35 done in 14s
[Critical] Unhandled Exception
[Critical] 
Index was outside the bounds of the array.
[Critical] 
   at WGconsole.Program.ConsoleApplication(String[] args)
   at WGconsole.Program.Main(String[] args)

francis
Offline
francis's picture
Has donated long time agoWG++ Team member
Joined: 9 years
Last seen: 1 month
Is the support helpful?
support us
Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl