You are here

lattelecom.lv stopped working

37 posts / 0 new
Last post
needz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 8 months
lattelecom.lv stopped working

Dear Sirs,

Could you please check the lattelecom.lv grabber, it shows no shows on pages, although it seems the source address hasn't changed..?

Seems like they have added a session cookie check, which fails on webgrab++

Thanks!

doglover
Offline
Joined: 9 years
Last seen: 1 year

Try replacing:

index_showsplit.scrub {......}

with this:

index_showsplit.scrub {multi ()|<ul id="program-list-view">|<li|</li|</ul>}

 

This seems to be working here.

 

Willy

francis
Offline
francis's picture
Has donated long time agoWG++ Team member
Joined: 10 years
Last seen: 6 months
Is the support helpful?
support us

Thanks doglover!

I adjusted the official version.

Also merged the 3 old files into 1 file (now interaktivie and virszemes are 1 version)

needz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 8 months

Thanks for the fix! Although some channels produce errors.. what could be the problem?

 

channel tv3-lat site -- LATTELECOM.LV -- update mode incremental
unable to update channel tv3-lat

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at WebGrab.Program.UpdateChannel (System.String strIndex, WebGrab.ChannelToUpdate Chan, WebGrab.XmlTarget xTarget) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at WebGrab.Program.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 

channel lnt-lat site -- LATTELECOM.LV -- update mode incremental
unable to update channel lnt-lat

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at WebGrab.Program.UpdateChannel (System.String strIndex, WebGrab.ChannelToUpdate Chan, WebGrab.XmlTarget xTarget) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at WebGrab.Program.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 

channel tv5 site -- LATTELECOM.LV -- update mode incremental
unable to update channel tv5

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at WebGrab.Program.UpdateChannel (System.String strIndex, WebGrab.ChannelToUpdate Chan, WebGrab.XmlTarget xTarget) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at WebGrab.Program.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 

doglover
Offline
Joined: 9 years
Last seen: 1 year

No problem here.

Could you post the config file please, and check which version of WG++ your are using.

WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version 1.1.1/53.17 -- Jan van Straaten
-------------------------------------------------------------------------------
job started at 10/05/2015 17:38:07

reading config file: D:\EPG\WebGrab\WebGrab++.config.xml
loading timezone data
embedded timezones source: WebGrab_Plus.TimezonesData.txt
found: D:\EPG\WebGrab\lattelecom.lv.ini -- Revision 0
timezone=UTC+02:00 mapped with timezone_id "Europe/Athens"

running on Microsoft Windows NT 6.2.9200.0

xmltv input file - C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TVxb\xml\testwebgrab.xml - found
0 superfluous shows removed
update requested for - 1 - out of - 1 - channels and for 7 day(s)
pdate mode set per individual channel

channel TV3 site -- LATTELECOM.LV -- update mode incremental

   Summary for update of TV3
     no changes, no update necessary !
     unchanged shows inspected 208
     total after update        208

208 shows in 1 channels
0 updated shows
0 new shows added
job finished at 10/05/2015 17:38:10 done in 3 seconds

needz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 8 months

Here it is.. I made a LOG for these specific channels.. thanks!

doglover
Offline
Joined: 9 years
Last seen: 1 year

First use in your config file:

 

 <filename>D:\epgwg.xml</filename>

Give the full path for the xml file.

 

and use

    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="ltv1" xmltv_id="ltv1-lat">LTV1</channel>
    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="tv3" xmltv_id="tv3-lat">TV3</channel>
    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="lnt" xmltv_id="lnt-lat">LNT</channel>
    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="tv5" xmltv_id="tv5">TV5</channel>

Willy

 

 

needz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 8 months

The problem is that only these channels don't work, while others work just fine from the same site (like the ones below)..

    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="/lv/kanali/interaktivie/tv6" xmltv_id="tv6-lat">TV6</channel>
    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="/lv/kanali/interaktivie/kanals_2" xmltv_id="kanals2-lat">Kanāls 2</channel>
    <channel update="i" site="lattelecom.lv" site_id="/lv/kanali/interaktivie/pirmais_baltijas_kanals" xmltv_id="1tv-lat">Pirmais Baltijas Kanāls</channel>

francis
Offline
francis's picture
Has donated long time agoWG++ Team member
Joined: 10 years
Last seen: 6 months
Is the support helpful?
support us

Strange,

Can't reproduce it here. Even on my linux machine, everything is fine.

Like doglover said, you could define your output file with the full path (normally that has to be that way)

Next, you could try and use the latest beta, to see if the issue is already fixed.

asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Hi guys.

Few days ago I noticed that webgrab plus grabber stopped working on Ubuntu Linux machine.

I tryied to grab from lattelecom.lv

https://tv.lattelecom.lv/programma/interaktiva/

 

I checked log and saw this error message:

Warning ] error downloading page: Error: SecureChannelFailure (The authentication or decryption has failed.)
[Warning ] pausing 1 of 50 times for 5 seconds before re-try.
[Warning ] error downloading page: Error: SecureChannelFailure (The authentication or decryption has failed.)

I found out here that problem could be HTTPS... OK, I changed link on lattelecom.lv.ini  from http to https, but it didn't helped. I read that php could help, but unfortunatelly I don't know how...

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

rerun channel list and change 

 subpage.format {list|pakas|c-1|c-15}

mickys
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 3 years

lattelecom.tv stie name has changed to tv.lattelecom.lv, also https added.
Seems that I managed to get it working, so i will try to attach my ini file.
I'm quite new here so someone should check what I have made and update official ini file

Attachments: 
asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Actually I fixed it.
Solution was relative simple. Just needed to replace http to https on lattelecom.ini AND upgrade Mono from V2.x to newest and it worked..

mickys
Offline
Joined: 4 years
Last seen: 3 years

And of course address from lattelecom.lv to tv.lattelecom.lv? Am I right?
Now we just need official ini to get updated.

asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Honnestly, EPG grubeer must work even if you do not change HTTP to HTTPS, that's because they have redirect to HTTPS.

Key thing is Mono version - newer than V4.8 (I use5.x).

Basicly what I did:

Removed mono:

sudo apt-get remove mono-complete mono-runtime libmono-system-data4.0-cil libmono-system-web4.0-cil

Then installed newest mono.

https://www.mono-project.com/download/stable/#download-lin-ubuntu

Ubuntu 16.04:

sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com:80 --recv-keys 3FA7E0328081BFF6A14DA29AA6A19B38D3D831EF
sudo apt install apt-transport-https
echo "deb https://download.mono-project.com/repo/ubuntu stable-xenial main" | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/mono-official-stable.list
sudo apt update

sudo apt install mono-devel mono-complete

Finally I used this lattelecom.ini file.
I have changed link to tv.lattelecom.lv before grubeer stopped to work because of old mono version.

Attachments: 
c00l3RR
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year

Lattelecom is ,changed out web site design , and now used Ajax.
Old site ini do not working, i tried to modufy exist link to web site from https://tv.lattelecom.lv/programma/interaktiva/list/ ---->> to https://www.tet.lv/helio-televizija/ko-skatities/tv-programma?tv-type=in...
but don not working.

Can any help , or may be somebody have working site.ini for https://www.tet.lv/helio-televizija/ko-skatities/tv-programma ??

Win10
WebGrab V.3.0.0
Log : "" ( 3/3 ) LATTELECOM.LV -- chan. (xmltv_id=LTV7) -- mode Force
i
error downloading page: The request was aborted: The connection was closed unexpectedly.
pausing 1 of 4 times for 5 seconds before re-try. ""

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

added to siteini pack

needz
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 8 months

mat8861, Unable to decrypt!! using 3.0.3 with valid donator license, can you check please?

The INI's are in GitHub, but not in the SitePack.zip on the website. Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

you must have copied and pasted site.ini and broke encrpytion.Download/update site.ini pack and you will see that works

c00l3RR
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year

thanks , new *.ini working

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours
needz wrote:

mat8861, Unable to decrypt!! using 3.0.3 with valid donator license, can you check please?
The INI's are in GitHub, but not in the SitePack.zip on the website. Thanks.

also try to force license

Attachments: 
asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Hi guys,looks looks like TET made some changes on their website (tet.lv) and now tet.ini file doesn't work anymore.
https://www.tet.lv/helio-televizija/ko-skatities/tv-programma

First I use a tet.ini file who worked few days ago (actually worked for months), but got this error:

( 1/20 ) TET.LV -- chan. (xmltv_id=LTV1) -- mode Incremental
iiiiiii
Unable to update channel LTV1
Generic syntax exception:
message:
no index page data received from LTV1
unable to update channel, try again later

Then Itried to use tet.lv.ini file from site.ini pack
http://webgrabplus.com/sites/default/files/download/ini/info/siteini.pac...), but unfortunatelly result was exactly the same.

Any ideas?
Thanks.

c00l3RR
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year

I have the the problem with tet.lv

Group (0) :
update requested for - 111 - out of - 111 - channels for 16 day(s)
( 1/111 ) TET.LV -- chan. (xmltv_id=LTV1) -- mode Force
iiiiiii
Unable to update channel LTV1
Generic syntax exception:
message:
no index page data received from LTV1
unable to update channel, try again later
Existing guide data restored!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

will check but seems they complicated access. In the meantime addedd shortcut https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/tree/master/site...

asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Just tested it. Yes, shortcut.lv.ini file works, but tet.lv.ini has had more channels..
Anyway, thank you for shortcut.lv.ini file!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

Added also tveplayhome

c00l3RR
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year

tvplay home didn't work

WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version V3.1.0.0
----------------------------------------------------------
[ Info ] found: C:\Users\Janis\AppData\Local\WebGrab+Plus\siteini.pack\Latvia\tvplayhome.lv.ini -- Revision 01
[ Info ] encrypted in 'new (V3)' mode
[ Debug ] xmltv input file - C:\Users\Janis\AppData\Local\WebGrab+Plus\guide.xml - found
[ Debug ] 48 superfluous shows removed
[ Info ] Found existing channel (xmltv_id=LTV1) in the config file
[ Info ] Found existing channel (xmltv_id=Sportacentrs) in the config file
[ Info ] Found existing channel (xmltv_id=CNN) in the config file
----------------------------------------------------------
[ Info ] ( 3/3 ) TVPLAYHOME.LV -- chan. (xmltv_id=CNN) -- mode Force
[Warning ]
[Warning ] !! -- WARNING : tvplayhome.lv doesn't allow epg grabbing !!
[Warning ] it is advised to disable this channel / site from your channel list

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

is your config with user agent,timeouts,etc etc like the sample here : https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...

works fine for me.

asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Looks like shortcut.lv.ini file don't work correctly. It gets epg, but from wrong channel (example for channel TV3 it shows epg from TV6 despite the fact that ID should be right.
As a temporerary solution, i am using epg from tv.lv. I think not worth to work on shortcut.lv epg, better should try to get a tet.lv.ini back instead.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

i think you have old mixed epg or not using correct siteini. Here tv3 and tv6, tell me which shows are wrong. Thanks

Attachments: 
asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Try for longer period. Problems is visable example on EPG from 2020.11.07.

Example - "Grejas anatomija 12"

As you can see here - according EPG, during the time 06:55-07:55 there is not such event "Grejas anatomija 12" on channel TV3. but when grabbed xml file with epg, it was there.
https://www.tet.lv/helio-televizija/ko-skatities/tv-programma?tv-type=we...

This tv show (Grejas anatomija) actually airs on different channel - TV3 Life.

Second example - "Gārfīlds un draugi"
As you can see, there is no such evend on 2020.11.07. 15:15 on channel TV3, but such tv show airs on TV3 Mini and Kidzone channels.
https://www.tet.lv/helio-televizija/ko-skatities/tv-programma?tv-type=we...

Looks like that not just channels, but also time and maybe also dates are are mixed.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

yes you right there was a problem with shows of days after. it has been fixed with rev.2

c00l3RR
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year

any good news for fixing tet.lv ini ?

asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

Hello.
Unfortunatelly, shortcut.tv changed it's name to TET+ and in result of that, epg grabber from shortcut.tv (shortcut.tv.ini file is from siteinipack) doesn't work anymore.

update requested for - 59 - out of - 59 - channels for 8 day(s)
( 1/59 ) SHORTCUT.LV -- chan. (xmltv_id=LTV1) -- mode Incremental
iiiiiii
no shows in indexpage!

( 2/59 ) SHORTCUT.LV -- chan. (xmltv_id=LTV7) -- mode Incremental
iiiiiiii
no shows in indexpage!

Their new website:
https://tet.plus/tv-program

Can someone look at it please?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

Updated

asdflv
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 months

I tried to use new tet.plus file, but it has an issue.
First of all, when grab just one/single channel all seems to work correctly, but problems starts when you try to grab more than one channel. When grab EPG from more than one channel (yes, I have a license), looks like it put epg in to guide.xml for ALL channels from first channel what's mentioned on WebGrab++.config.xml file and this time it's LTV1.

You can check guide.xml file what i atached here.
You will see, that example "Panorāma" is not just on channel LTV1 where it should be, but also on channel TV3 where it shoudn't be.
Another example: Event "Kultūras ziņas" is on channel TV6, but it's broadcasted on LTV.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

Updated

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl