You are here

foxtel.com.au

39 posts / 0 new
Last post
Lincsat
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 day
foxtel.com.au

Foxtel Aus has just started timing out. I have revision 6 of the ini and am using the latest Beta of WG+

The site appears to be online OK and I've tried a few regions with the same results - anyone know of a fix or updated ini?

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 years

Same issue here, also running latest betas. times out on index page.

jamieewart75
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 4 months

hi,

same here, when trying to do a channel update it just times out.

Thanks

Jamie

Attachments: 
shaunpatrick77
Offline
Joined: 3 years
Last seen: 3 years

Having the same issue, just times out.
Using Win 7 , foxtel.com.au.ini MinSWversion: 1.1.1/56.25 - Revision 6 - [23/05/2017] Netuddki - and WG+2.1.10.0
Any help much appreciated!

stepsintime
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

Same here. Will donate for a fix... :)

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 years

foxtel guide data is here, updated daily:
http://i.mjh.nz./au/Foxtel/

I've successfully imported it into Mediaportal

Cheers,
Divxmaster

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours
stepsintime wrote:

Same here. Will donate for a fix... :)

don't need to donate, you already a "donator". Your New Year gift here: http://www.webgrabplus.com/forums/ocean

Lincsat
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 day

Just tried that new ini and it times out here

[ Info ] ( 1/297 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=10 Peach Perth) -- mode Force
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out (22sec)
[Warning ] Retry 1 of 2 times
[Warning ] error downloading page: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.
[Warning ] pausing 2 of 2 times for 44 seconds before re-try.
[Error ] Unable to update channel 10 Peach Perth
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from 10 Peach Perth
[Error ] unable to update channel, try again later

stepsintime
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

Hi,
thanks,
I have added decryptkey site="foxtel.com.au">
above retry in the config file but generate and error "invalid sub-element"
Not sure where I should put that line.

stepsintime
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

Thanks.
will see if I can get Big Screen EPG to load it into Windows Media Center...

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours
stepsintime wrote:

Hi,
thanks,
I have added decryptkey site="foxtel.com.au">
above retry in the config file but generate and error "invalid sub-element"
Not sure where I should put that line.

Please do not post userkey. You need to add it to your webgrabconfig
http://www.webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours
Lincsat wrote:

Just tried that new ini and it times out here
[ Info ] ( 1/297 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=10 Peach Perth) -- mode Force
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out (22sec)
[Warning ] Retry 1 of 2 times
[Warning ] error downloading page: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.
[Warning ] pausing 2 of 2 times for 44 seconds before re-try.
[Error ] Unable to update channel 10 Peach Perth
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from 10 Peach Perth
[Error ] unable to update channel, try again later

Check your user agent and update it.

Lincsat
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 day

What do you suggest, I'm currently using - Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:49.0) Gecko/20100101 Firefox/51.0

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

i am using for windows
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.88 Safari/537.36 Edge/18.18362
for linux
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Ubuntu Chromium/72.0.3626.121 Chrome/72.0.3626.121 Safari/537.36

Lincsat
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 day

Thanks, that is downloading from Foxtel

strilen
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 3 months

Could you post / share a working ini?

chriskeens
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 1 year

There is already a working ini in the donator section (Australia foxtel.com.au.EK)

Just make sure your user-agent is set to one of these in your config...

for windows
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.88 Safari/537.36 Edge/18.18362

for linux
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Ubuntu Chromium/72.0.3626.121 Chrome/72.0.3626.121 Safari/537.36

strilen
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 3 months

Hi

Trying the donator one, but get timeouts...

Downloaded 2.1.11 beta and using the user-agent above and added the userkey.
Still I get this:

[ Debug ] Running on: Unix 3.13.0.86
[ Debug ] Environment: 4.0.30319.42000
[ Debug ] Mono version: 5.18.0.225 (tarball Wed Jan 2 21:25:26 UTC 2019)
[ Debug ]
[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ]
[ Info ] found: /home/administrator/wg++/foxtel.com.au.EK.ini -- Revision 08
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date

[ Info ] ( 1/198 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=ACT-Canberra FOX One) -- mode Light
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out. (10sec)
[Warning ] Retry 1 of 6 times
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out. (20sec)
[Warning ] Retry 2 of 6 times
... and so on...

Do this EK version require a cookie?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

No cookie...if you get timeout try retry time-out="60" or more.Checked siteini works fine.

Attachments: 
strilen
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 3 months

Same.... just longer duration

Group (0) :
update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 7 day(s)
( 1/1 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=ACT-Canberra FOX One) -- mode Light
i
error downloading page: The operation has timed out. (60sec)
Retry 1 of 6 times
error downloading page: The operation has timed out. (120sec)
Retry 2 of 6 times

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

As you can see from the log works fine, only thing I can say is try an updated user agent like :
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.88 Safari/537.36 Edge/18.18362

for the rest should all work ok.

Attachments: 
strilen
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 3 months

Running Linux/Ubuntu 16LTS and already trying proposed user agent like:
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Ubuntu Chromium/72.0.3626.121 Chrome/72.0.3626.121 Safari/537.36

Still issues...

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

don't know what to tell you here my mono :
ubuntu@ubuntu:~/Scrivania/.wg++$ mono -V
Mono JIT compiler version 6.6.0.161 (tarball Tue Dec 10 10:36:32 UTC 2019)
Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com

Attached my config, so you may want to try....if works for me should work for you too. Just change decrypt key,

strilen
Offline
Donator
Joined: 8 years
Last seen: 3 months

Hmm....
First I upgraded Ubuntu.
Then I upgraded Mono from 5 till 6.8
Still issues.

Then I tried changing user agent from:
Linux: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Ubuntu Chromium/72.0.3626.121 Chrome/72.0.3626.121 Safari/537.36

To Windows: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.88 Safari/537.36 Edge/18.18362

This made it work... go figure :O
Didn’t connect to use the Windows user agent in Ubuntu environment, but it did the trick… :)

nickmanns
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 days

Still timing out for me strangely with the following xml info

m nMozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.88 Safari/537.36 Edge/18.18362 Firefox/71.0on
4
2
f

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

you can try my config (change path and add key) then if it doesn't work could be dns problem

nickmanns
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 days

I did copy over your webgrab config file, but still the same error for me

sebNYC
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 10 months

Same error as well on my server (Ubuntu 16.04, Mono 6x)
This is strange...

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 years

So to get this I become a donator, and then in the donator area the encrypt key for ek.foxtel.com.au is in there right?

Cheers,
Divxmaster

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

Correct minimum donation is 5 euro and last 1 year

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 years

donated! now I have to work out how to configure it, but I'm sure I'll work it out.
cheers,
divxmaster

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

Pretty easy, you can have a look here http://webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml or the documented siteini included in the installation pack. The new version requires a license with password in the configuration file, you can request it here : http://www.webgrabplus.com/node/4292#comment-19814

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

Pretty easy, you can have a look here http://webgrabplus.com/documentation/configuration/webgrabconfigxml or the documented siteini included in the installation pack. The new version requires a license with password in the configuration file, you can request it here : http://www.webgrabplus.com/node/4292#comment-19814

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 2 years

Thanks, I now have this working.
Note to anyone else trying to get it to work, I was running version 2.1.5 initially, it doesnt work with this version and I had to upgrade to 3.0

Cheers,
Divxmaster

selmak
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year

Foxtel seems to be broken on V3.0.1 and V3.0.2. If I use 3.0 it works fine.

If I use the beta versions it just timeouts.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 12 hours

updated foxtel.com.au to rev.9 with new settings (use new channel list, logo has been added)

Lincsat
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 1 day
mat8861 wrote:

updated foxtel.com.au to rev.9 with new settings (use new channel list, logo has been added)

May be a silly question but where is revision 9, I can only find revision 8

EDIT - Found it in the Git

nickmanns
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 4 days

Im getting unable to decrypt error and skipped -->encrypted site ini
I have webgrab v3 build 3
license & site decrypt in my webgrab

selmak
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 year
mat8861 wrote:

updated foxtel.com.au to rev.9 with new settings (use new channel list, logo has been added)

Thanks , Working in the beta docker now.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl