You are here

Filmon needs updating

18 posts / 0 new
Last post
sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
Filmon needs updating

Can you look at the filmon siteini please. There are a lot of channels that get no shows in index page. This is after getting a new channel list.

I have attached the log

For example Smarts TV is showing no shows in index page but there is epg data for it at this url
https://www.filmon.com/tvguide/smarts-tv

Attachments: 
sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years

So looking at it, it seems that the API contains no data for all those channels

eg https://www.filmon.com/api-v2/tvguide/?startTime=1633458600&duration=864... contains BBC news and works fine

https://www.filmon.com/api-v2/tvguide/?startTime=1633458600&duration=864... should be Smarts TV but theres nothing there

But there is on the filmon website at https://www.filmon.com/tvguide/smarts-tv

So I think the siteini needs to be re-written in order to use the website instead of the api or maybe you can combine the two

Hope you can sort it @mat8861

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

meanwhile use this

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

meanwhile use this

Unfortunately same issue

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

change
url_index{url|https://www.filmon.com/api-v2/tvguide/|channel|}
and |maxdays=7.1|

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

change
url_index{url|https://www.filmon.com/api-v2/tvguide/|channel|}
and |maxdays=7.1|

It's pulling data for most channels now - hopefully it will all match up. I'll let you know once it's done

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

change
url_index{url|https://www.filmon.com/api-v2/tvguide/|channel|}
and |maxdays=7.1|

So it pulled the data but the data is 24 hours behind

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

it cannot be 24 hour behind, may be you had old guide, delete guide.xml and grab again

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

it cannot be 24 hour behind, may be you had old guide, delete guide.xml and grab again

Tested with BBC1 (and all other uk live channels) they are all 24hours behind. This is after deleting any xml previously grabbed.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

If there are shows before today they will be skipped. example as attached

Attachments: 
sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

If there are shows before today they will be skipped. example as attached

I've tested itv1 BBC1 bbc2 etc - they are all 24hrs behind when I load the xml into tivimate so I don't know what's going on

I've used the Radio Times ini as an alternative for the UK channels and that works perfectly

Not sure if the rest of the filmon guide is 24 hours behind as not looked yet in detail at the non UK channels.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

again...just grabbed today and yesterday are skipped. time is in UTC so cannot be wrong. are you using the siteini in git https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site... ?eventually can you post your log ?

Attachments: 
sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

again...just grabbed today and yesterday are skipped. time is in UTC so cannot be wrong. are you using the siteini in git https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site... ?eventually can you post your log ?

Oh this is where we have the confusion I think

If you use the siteini in the pack before it was updated yesterday the UK channels grab fine and the times are fine

However none of the other channels are grabbed as I mentioned at the start of this thread

You said
change
url_index{url|https://www.filmon.com/api-v2/tvguide/|channel|}
and |maxdays=7.1|

Which looks like what the siteini you posted yesterday looks like now.

After most of the channels are grabbed but the UK ones (maybe all) are 24 hours behind

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

again...just grabbed today and yesterday are skipped. time is in UTC so cannot be wrong. are you using the siteini in git https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site... ?eventually can you post your log ?

So this is what I get when I run BBC One

All the shows that are grabbed are 24hrs behind - ie everything in the guide is what was on yesterday but its showing todays date

The same is true for any other channel

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

Ok may be is better if you re-download siteini and use the channel list on git. It cannot be we have 2 different results. Just re-uploaded the copy i use so we should match.

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

Ok may be is better if you re-download siteini and use the channel list on git. It cannot be we have 2 different results. Just re-uploaded the copy i use so we should match.

Yep all working now. I noticed the copy you just uploaded was different from the one you previously uploaded yesterday.

Thanks for fixing it

Update - UK live channels work - everything else is broken

sparklesunshine
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 2 years
mat8861 wrote:

Ok may be is better if you re-download siteini and use the channel list on git. It cannot be we have 2 different results. Just re-uploaded the copy i use so we should match.

Spoke too soon - The uk channels are now working but everything else is back to being broken again (will post log in a min)

It seems the UK live channels and the rest of the shows work on a different system. You fix one and you break the other.

webgrab.log.zip contains log from the current siteini in the pack grabbing court tv (uk channel) which works and loads of filmon channels that don't
Mod_webgrab.log contains log from the old siteini file that was modded as you suggested earlier in this post grabbing Smarts TV
Pack_WebGrab.log contains log from the current siteini in the pack grabbing Smarts TV

As you can see with the smarts tv channel - with the siteini in the pack it can't grab the data for the film on channels but the uk channels work fine.
With the old siteini that was modded the filmon channels grab but the uk channels are 24hrs behind.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min

It is all correct, smart tv is not updated (last update is 17 may 2021 see https://www.filmon.com/tvguide/smarts-tv) and for the rest...it's all ok as it should.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl