You are here

Error with WebGrab+ with docker

20 posts / 0 new
Last post
Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month
Error with WebGrab+ with docker

Hello,
I'm running WebGrab + container from LinuxServer.io (latest version) and keep getting the same error :

Unable to update channel FRANCE 3
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] Current culture: en-GB
[Error ] time parsing error : String '27-11-2022' was not recognized as a valid DateTime.
[Error ] index_date time scrubbed : 27-11-2022
[Error ] computer date/time format: 27/11/2022 11:10:23

I live in New Caledonia and therefore are using the corresponding channels, also my language is fr-FR.
I tried the exact same config on windows and it works flawlessly.
I've been trying to read the full documentation pdf but can't seem to find the cause of my issue.

Any help?

Thanks in advance,

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

please post webgrab log

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Here it is

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

I think your error is due to language on linux container, that is set to english. Please follow this https://linuxconfig.org/change-system-language-on-ubuntu-20-04-from-comm...
add fr language or even set as default for you system. I added all ;)

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

I did change the language on my Docker VM and completely deleted/recreated the Webgrab+ container but I have the exact same error message.

Attachments: 
Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

I even added some new ENV variable into the docker compose file but it still displays the same error.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

Strange mine is set in italian, i runned 4 days no error. see what you get with :
timedatectl
Local time: mer 2022-11-30 18:59:43 CET
Universal time: mer 2022-11-30 17:59:43 UTC
RTC time: mer 2022-11-30 17:59:43
Time zone: Europe/Rome (CET, +0100)
System clock synchronized: yes
NTP service: n/a

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

You have this result inside the LinuxServer docker container ?

Here is my result :

Inside the container :
root@webgrabplus:/# timedatectl
bash: timedatectl: command not found
root@webgrabplus:/# date
Thu Dec 1 13:24:30 +11 2022

On the Docker VM host :
root@docker:~# timedatectl
Local time: jeu. 2022-12-01 13:23:25 +11
Universal time: jeu. 2022-12-01 02:23:25 UTC
RTC time: n/a
Time zone: Pacific/Noumea (+11, +1100)
System clock synchronized: yes
NTP service: inactive
RTC in local TZ: no
root@docker:~#

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

looks ok.....i have a phisical server with ubuntu.
can you try to change the in the siteini to cultureinfo=en-GB and see if you still get error ?

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Yes, same error when I modify the culture info file.

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Now I have a new error, take a look.
I don't know what changed, I freshly created a new container. Seems like they updated their image but it's still not properly working.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

That is not an error is bypassing shows that happened already, increase timespan to 6 (1 week) and it all should be ok

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Yes it is an error and I have the exact same issue when using Timespan=6 because the date aren't correct. I the program is ready 03/12/22 as 12th of March instead of 3rd of December. That's why it's not finding anything from the program guide.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

oh i see why...you are using a very old siteini (i deleted)
Use : https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/tree/master/site...

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

No I am using the latest version from 2016, the V1.57
It is not working because of a date format problem.
See attached logs.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

update your siteini.pack (there is a script in bin folder SiteIni.Pack.Update.sh) you should have
found: /config/siteini.pack/New Caledonia/canalplus-caledonie.com.ini -- Revision 0

make sure you delete canalplus-caledonie.com.in in network folder

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Now when deleting the file from the network folder it works properly but there is a time difference issue in the epg.
It show the proper program but running at 08h10 instead of 19H10.

"programme start="20221208081000 +0000" stop="20221208085500 +0000" channel="FRANCE 2">
title lang="fr">N'oubliez pas les paroles

Even when I modify the .ini and put timezone=UTC+11:00 it does this

"programme start="20221208081000 +1100" stop="20221208085500 +0000" channel="FRANCE 2">
title lang="fr">N'oubliez pas les paroles

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

delete the old guide.xml and then run with new timezone.

Nindo
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 1 month

Thank you, it's working perfectly well now.
I made a donation for the amazing support and this great piece of software.

Congratulations

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 7 years
Last seen: 10 hours

Thanks to you.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl