You are here

[Error ] Missing Decryption userkey for horizon.tv.ini!!

3 posts / 0 new
Last post
pilot_bas
Offline
Donator
Joined: 9 years
Last seen: 2 years
[Error ] Missing Decryption userkey for horizon.tv.ini!!

Hi,

I use V3.03 with keys and passwords for the first time.
In my log it says the decryption key is missing while this is in the comfig file.
I use the key that was written in the post for Horizon.tv.ek

[ Info ] found: C:\Users\xyz\AppData\Local\WebGrab+Plus\siteini.user\horizon.tv.ek.ini -- Revision 12
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date in 'legacy (V2)' mode
[Warning ] Unable to decrypt!!
[Error ] Missing Decryption userkey for horizon.tv.ini!!
[Error ] Add Decryption userkey in config : keyvalue
[Error ] horizon.tv.ini cannot be used for grabbing
[Error ] A request for the correct userkey can be posted on http://www.webgrabplus.com/forum

thanks!
Bas

dimitrihorst
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 3 months

hi,

where did you get rev. 12 I'm on rev 11 and got timeout errors

[ Info ] ( 1/75 ) HORIZON.TV.EK -- chan. (xmltv_id=NPO 1 HD) -- mode Force
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out. (5sec)
[Warning ] Retry 1 of 4 times
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out. (5sec)
[Warning ] Retry 1 of 4 times
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out. (5sec)
[Warning ] Retry 1 of 4 times

ole
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 weeks
pilot_bas wrote:

Hi,
I use V3.03 with keys and passwords for the first time.
In my log it says the decryption key is missing while this is in the comfig file.
I use the key that was written in the post for Horizon.tv.ek
[ Info ] found: C:\Users\xyz\AppData\Local\WebGrab+Plus\siteini.user\horizon.tv.ek.ini -- Revision 12
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date in 'legacy (V2)' mode
[Warning ] Unable to decrypt!!
[Error ] Missing Decryption userkey for horizon.tv.ini!!
[Error ] Add Decryption userkey in config : keyvalue
[Error ] horizon.tv.ini cannot be used for grabbing
[Error ] A request for the correct userkey can be posted on http://www.webgrabplus.com/forum
thanks!
Bas

I just tested with the key provided and worked perfectly fine. The ini file I used was Rev 11. I haven't checked Rev 12.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl