You are here

Another 'no index page' error...

11 posts / 0 new
Last post
gdogg371
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 10 months
Another 'no index page' error...

Hi all - starting to get to grips with WG+ now...however, I am still having 'no index page' errors for some channels. The steps I have undertaken are:

1) Using WG+ v3, run in update mode 'c' to refresh channel lists.
2) Re run with WG+ in update mode 'f' with the config file updated to include the channels I want to scrape (see attached).
3) Checked the site_Id in my config file is correct vs that in 'm.tvguide.co.uk-full.channels.xml' (see attached).
4) As an example in the WG+ log (see attached), 'Disney XD HD' has a site_ID of 682 in my config file AND the channels.xml file for this scraper, so I presume this isn't user error on my part.
5) Checked my output in 'guide.xml' (also see attached). I can see a channel entry for 'Disney XD HD', but no EPG data.

...as you can see from the attached log, I have several channels from this particular scraper where I am not getting any EPG data. Anyone got any ideas what the cause might be?

Thanks

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours

first increase your timeout in config to 60 instead of 5. some of these, i would say almost all need update.Did you try with another ini in siteini.pack ?

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

Getting 'no index page' a lot too. so I tried creating a channel xml and get the same thing. v3.0 with current .ini

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours

change your user agent, you can check here and replace the one you have
https://www.whatismybrowser.com/detect/what-is-my-user-agent

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

Thanks. Tried a bunch of different ones from Chrome, Firefox, Opera....same result.

gdogg371
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 10 months

User agent swap also makes little difference for me...is there a list of known scrapers with issues, or is it basically trial and error? I can write some algorithms that will try a scraper, validate the output and then try another one, but it's a lot of code to write...I'd rather just know which ones to avoid if possible...

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours
xdetoursx wrote:

Thanks. Tried a bunch of different ones from Chrome, Firefox, Opera....same result.

here mine
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:73.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.88 Safari/537.36
also did you add the decrypt key ?

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

That user agent didn't work, but....it looks like the error only applies to the channel I was trying to get data on (eirsports2). I can get data on other channels, but still can't generate a channel list using the "c" update. That's ok though, I'm not going to worry about it. Maybe the channel got removed or something.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours

here ...update c works ok for me. There is no eire sports 2

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 5 years
Last seen: 2 months

Guess that's why there was no data for it then. LOL Still don't know why the update c isn't working though. Does this looks right to you?

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours

Sample attached, change path, add decrypt key, change license info and try

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl