You are here

Absent of Programmes

3 posts / 0 new
Last post
snaitaz@aol.com
Offline
snaitaz@aol.com's picture
Has donated long time ago
Joined: 4 years
Last seen: 3 years
Absent of Programmes

Good day...I am using v2.1 on a windows 10 box and I cannot get WG+ to pull in programme data. The dummy file seems to be the only one that pulls 1 day's worth. I am using www.tv.com as the provider but no joy. I used WG+ long ago andI recall it was a very good tool but for the life of me I cannot figure out what Iam doing wrong. After 3 uninstalls and 3 clean installs I stil am at a loss. Any help in this would be appreciated. TIA...Cheers!!

snaitaz@aol.com
Offline
snaitaz@aol.com's picture
Has donated long time ago
Joined: 4 years
Last seen: 3 years

Good day...Yes I do but thanks for the suggestion. I searched on the internet and found the issue was realized by someone else a few years back and they had to comment in and comment out 2 lines in the tv.com.ini fro some reason so I made the change and all works well now.Cheers!!

snaitaz@aol.com
Offline
snaitaz@aol.com's picture
Has donated long time ago
Joined: 4 years
Last seen: 3 years

Good day...Yes I do but thanks for the suggestion. I searched on the internet and found the issue was realized by someone else a few years back and they had to comment in and comment out 2 lines in the tv.com.ini fro some reason so I made the change and all works well now.Cheers!!

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl