You are here

Finland telkku.com ini

6 posts / 0 new
Last post
JetiMaster
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months
Finland telkku.com ini

Hi! Im trying to fix telkku.com ini that have not worked for couple of years. The api it uses is still there and i can use inis parameter to acces it by browser but webgrab++ says no index page.

Here is example url:

https://www.telkku.com/api/channels/alfatv/offering?startTime=04:00:00.0...

also the channel grep works so i can update channel list.

Any tips?


**------------------------------------------------------------------------------------------------
* @header_start
* WebGrab+Plus ini for grabbing EPG data from TvGuide websites
* @Site: telkku.com
* @MinSWversion: 3.1
* @Revision 3 - [26/09/2021] Mat8861
* @Revision 2 - [15/02/2017]
* @Revision 1 - [20/02/2016]
* - creation
* @Remarks:
* @header_end
**------------------------------------------------------------------------------------------------
site {url=telkku.com|timezone=EET|maxdays=21|cultureinfo=fi-FI|charset=UTF-8|titlematchfactor=90|episodesystem=xmltv_ns|ratingsystem=IMDB}
url_index{url|http://www.telkku.com/api/channels/|channel|/offering?startTime=04:00:00.000&duration=PT25H&inclusionPolicy=IncludeOngoingAlso&limit=1000&tvDate=|urldate|&view=PublicationDetails}
url_index.headers {accept=text/html,application/xhtml+xml,application/xml|contenttype=application/json}
url_index.headers {customheader=Accept-Encoding=gzip,deflate}
urldate.format {datestring|yyyy-MM-dd}
index_urlchannellogo {regex||"logoUrl":"(.*?\|png\|jpg\|webp)"||}
index_showsplit.scrub {multi|"publications":[|{"id":||]}]}}}
index_showsplit.modify {cleanup(style=jsondecode)}
index_showsplit.modify {cleanup(removeduplicates)}
index_start.scrub {regex||"startTime":"(.+?)",||}
*index_stop.scrub {regex||"endTime":"(.+?)",||}
index_title.scrub {regex||"title":"(.+?)","||}
index_titleoriginal.scrub {regex||"episodeTitle":"(.*?)","||}
index_rating.scrub {single(format=F2)|"imdbRating":||,"|,"}
index_rating.modify {calculate(not "" format=F1)|10 /}
index_description.scrub {single|"description":"||"}|"}}
index_showicon.scrub {url(include=first)|https:/|{"type":"default","sizeTag":"|format(jpeg)|"}|"}}
index_category.scrub {regex||"programFormat":"(.+?)","||}
index_category.modify {cleanup(style=jsondecode)}
index_category.modify {replace|CLIP|}
index_category.modify {replace|EPISODIC|sarjat}
index_category.modify {replace|MOVIE|elokuvat}
index_category.modify {replace|PERIODICAL|}
index_category.modify {replace|SINGLE|}
index_category.modify {replace|SPORTS|urheilu}
index_category.modify {cleanup(removeduplicates)}
**Starrating and Category ends
** _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
** ##### CHANNEL FILE CREATION (only to create the xxx-channel.xml file)
**
** @auto_xml_channel_start
*url_index{url|https://telkku.com/api/channel-groups}
*index_site_channel.scrub {regex||{"id":"[^"]*","name":"([^"]*)","p||}
*index_site_id.scrub {regex||{"id":"([^"]*)","name":"[^"]*","p||}
*scope.range {(channellist)|end}
*index_site_id.modify {cleanup(removeduplicates=equal,100 link="index_site_channel")}
*end_scope
** @auto_xml_channel_end

Here is the outcome:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

Yle TV1

http://www.telkku.com

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours

Site ini works fine, also channel creation(see attached). If you get no index page, it's probably your dns not able to resolve the address telkku.com, may be your dns on linux is not set properly, check doing a ping to telkku.com
ping telkku.com

ping telkku.com
PING telkku.com (18.65.82.26) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 18.65.82.26 (18.65.82.26): icmp_seq=1 ttl=246 time=8.68 ms
64 bytes from 18.65.82.26 (18.65.82.26): icmp_seq=2 ttl=246 time=5.98 ms
64 bytes from 18.65.82.26 (18.65.82.26): icmp_seq=3 ttl=246 time=5.67 ms
64 bytes from 18.65.82.26 (18.65.82.26): icmp_seq=4 ttl=246 time=43.9 ms

See if it replies to you.

JetiMaster
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months

OMG i feel stupid.. I had c in my config file.

Thanks for quick responce and prooving me wrong. =D

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 6 years
Last seen: 15 hours

It happens ;)

JetiMaster
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months

Ok i got it working but images are missing.

JetiMaster
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months

May i please see your config file because i have some other user error here.. =D

Edit:

Ok. It seems that you need to be donator for icons so i did the donate.

Attachments: 
Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl