You are here

[SOLVED] Strange Error Linux

11 posts / 0 new
Last post
Sajk
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 2 years
[SOLVED] Strange Error Linux

Hello I've been trying all night to get this working but I can't seem to figure it out. I'm trying to get EPG with the balkan sites tvprofil.net and mojtv.hr, I've set up my Linux installation and config file according to the manual but when I run mono and actually try to grap EPG I keep getting these wierd errors:

Quote:
Channel HTV1 site -- TVPROFIL.NET -- update mode full Debugging information SiteIni; UrlIndex builder SiteIni entry : urldate format type: datestring, value: |yyyy-MM-dd UrlIndex created: http://tvprofil.net/xmltv/data/htv1.hr/2013-02-21_htv1.hr_tvprofil.net.xml Unable to update Channel HTV1 System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for WebGrab.PostProcess ---> System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at WebGrab.PostProcess..cctor () [0x00000] in :0 --- End of inner exception stack trace --- at WebGrab.Scrub.ScrubDateAndLogo (System.String index, WebGrab.SiteIni scrubstrings) [0x00000] in :0 at WebGrab.Program.UpdateChannel (System.String strIndex, WebGrab.ChannelToUpdate Chan, WebGrab.XmlTarget xTarget) [0x00000] in :0 at WebGrab.Program.Main (System.String[] args) [0x00000] in :0
Every last one my channels get this error. Anyone know what the problem might be?
francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us

Sajk,

Check if the MDB and REX folders are at the same place where you have your WebGrab++.config.xml file. And check if there are capital letters (I think it must be capital letters).

What manual did you use? The one on the site (under Documentation http://webgrabplus.com/documentation/installation/linux), or the one you can download?

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us

So this solved your problem? Putting the mdb and rex folders? Upper or lower case letters?
If so, can you put "[Solved] " at the front of you forum topic. Thanks.

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us
spitfires wrote:

Francis wrote:So this solved your problem? Putting the mdb and rex folders? Upper or lower case letters?

Yes and lowercase.

Quote:If so, can you put "[Solved] " at the front of you forum topic. Thanks.

It's not my topic ;-)

Sorry spitfires. I'm still sleeping I think :-)

Sajk
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 2 years

Hey guys, thanks for the replies.

This is how I got everyting set up. I followed the documentation on the site, not the downloaded one. I extracted both the V1.1.1 file in one folder, after that I downloaded the upgrade and replaced the .exe file in the extracted folder. After that I copied the .exe file, the .config file, the siteini files and the REX & MDB folders to a seperate folder as noted in the documentation. I edited all the "filename" values in all the correct config files. So to sum up I have the "extracted folder" and I have copied all the folders and files described in the documentation to a seperate folder. So my REX and MBD (capital letters) folders are in the same folder as my config file.

Sajk
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 2 years

Btw, does the folder where i keep my config files have to be INSIDE the extracted webgrab folder och can i just have that folder where ever on the computer?

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us
Sajk wrote:

Btw, does the folder where i keep my config files have to be INSIDE the extracted webgrab folder och can i just have that folder where ever on the computer?

You only need one directory with:
-REX
-MDB
-WebGrab+Plus/WebGrab++.config.xml
-any .ini you use in the WebGrab+Plus/WebGrab++.config.xml

WebGrab+Plus.exe can be situated elsewhere.

So is everything now working? Or is this just your initial setup?

Sajk
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 2 years

No thats my initial setup, and that is when i got those damn errors:(

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us

Currently not on a linux system to check it quickly.
Then I think its what spitfires said.
Change REX and MDB to rex and mdb. So lowercase.

Sajk
Offline
Joined: 8 years
Last seen: 2 years

Just tested it out and now its working:) It was the MDB and REX folders that needed to be in lowercase letters. Now I have EPG for my channels, some of them though are returning "dummy" messeges but I guess that has to do with the site that Im getting my EPG from and not WebGrab. Btw it seems that it downloaded EPG for 1 day, is there a setting somewhere to make it download for more days? And do you guys know if there is a way to have it automaticly update without me having to run and update the EPG?

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 9 years
Last seen: 1 year
Is the support helpful?
support us
Sajk wrote:

Btw it seems that it downloaded EPG for 1 day, is there a setting somewhere to make it download for more days?

If you look into the WebGrab++.config.xml file, you will find:
<timespan>0</timespan>
Just change that and you can grab more days (0=today=1day; 1=2days, ...)

Sajk wrote:

And do you guys know if there is a way to have it automaticly update without me having to run and update the EPG?

Therefore you can use cron. This is a funtionality of linux.

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl